Liputan unifi di Malaysia

Liputan Di Malaysia

Liputan Unifi pada asasnya boleh didapati di hampir semua bandar besar, kecil dan pekan di Malaysia. Dalam kes tertentu, kawasan kampung juga mungkin berada dalam liputan tm unifi.

liputan unifi malaysia

Liputan unifi Selangor

Di Selangor unifi meliputi hampir semua bandar di daerah di bawah:
Ampang, Bandar Baru Bangi, Bandar Puncak Alam, Batu Caves, Beranang, Bestari Jaya, Cheras, Cyberjaya, certain areas of Dengkil, Hulu Langat, Kajang, Kapar, Kerling, Klan, KLIA, Pelabuhan Klang, Petaling Jaya, Puchong, Sepang, Serdang, Seri Kembangan dan Shah Alam.

Liputan unifi Kuala Lumpur

Di Kuala Lumpur, kebanyakan kawasan dan daerah berada dalam liputan unifi. Sila WhatsAppp kami dengan alamat penuh supaya kami boleh menyemak perlindungan.

Liputan unifi Johor

Di Johor, unifi ada di Johor Bahru antaranya Nusajaya, Taman Daya, Tebrau, Mount Austin, Taman Pelangi, Skudai, Taman Setia Indah. Anda boleh menghubungi kami untuk pengesahan. Anda tidak membayar apa-apa untuk menyemak dan terpulang kepada anda untuk membuat keputusan.

Liputan di Pulau Pinang

Di Pulau Pinang, kebanyakan kawasan berada dalam liputan unifi kerana hampir tempat di Pulau Pinang terutamanya di pulau adalah di bandar. Walaupun liputan itu ada di Balik Pulau dan Telok Bahang.

Liputan di Kedah dan Perlis

Di Kedah liputan adalah terhad dan hanya terdapat di Kulim, Sungai Petani dan Alor Setar, manakala di Perlis, Kangar dan Arau berada dalam liputan.

Bagaimana jika tiada dalam senarai di atas?

Walaupun alamat kediaman atau alamat perniagaan anda tiada dalam kawasan yang disebut di atas, anda boleh menghubungi kami melalui WhatsApp, panggilan atau SMS untuk pengesahan. Kami WhatsApp adalah lebih baik, tetapi berbesar hati membantu anda menyemak ketersediaan unifi.

Anda mungkin ingin melihat semua pakej yang tersedia. Anda boleh menyemak dari pautan di bawah untuk kediaman dan perniagaan. Dia kita pergi.

Jika anda bersetuju dengan pakej dan harga, anda boleh memberitahu kami dan kami boleh meneruskan pendaftaran tanpa sebarang kos.

Jika kawasan anda di dalam liputan perkhidmatan unifi, anda disarankan untuk mendaftar dengan kadar segara kerana langganan yang laris dan port sambungan unifi yang terhad. Jika port sudah habis, anda terpaksa menunggu berbulan-bulan atau tahun untuk mendapatkan perkidmatan.

Kami komited dalam mendaftar permohonan langganan anda pada kadar segera.